Beter laat dan niet..

Helaas, vandaag een drukke dag en daarom een late update.
Today a log in dutch. Sorry guys, come back tomorrow, then there will be another English update, or translate the following log, hehe!

Vandaag maar weer eens een gedeeltelijk Hollandse update zoals bij de start van deze log. Gisteren avond eindelijk Hidden & Dangerous 2, sabre squadron gexc3xafnstalleerd en gespeeld. Op zich een leuke game en een aardige add-on maar de singel player missies zijn eigenlijk vrij makkelijk tot nog toe. De eerste missie was het opblazen van onderzeeboten op een Duitse basis. Advies was op dit stilletjes aan te pakken en met zo weinig mogelijk geluid de basis binnen te dringen en voorzichtig te werk gaan…Ik deed het voor de afwisseling eens anders en ging met de vier commando’s lekker frontaal met veel wapen gekletter in de aanval en het was eigenlijk vrij eenvoudig om de opdrachten te vervullen, dus niks hidden & dangerous, gewoon luid knallend de hele basis oprollen. Eigenlijk nog veel leuker dan al dat stiekeme gesluip en erg moeilijk wordt het niet gemaakt.
Tja dan kun je maar weer zien hoe gescript zo’n spel toch eigenlijk in elkaar zit, ja gaat door een deur en dan komen er ergens twee bewakers aan die eigenlijk nog niks gehoord kunnen hebben…ach.
Dan het meest komische was wel dat ik de vrijwel de hele basis had uitgemoord en uit de onderzeeboot bunker kwam om naar het evacuatie punt te gaan dat er bewakers heel normaal weer aan het patrouilleren zijn tussen de dode lichamen van hun medekameraden zonder ook maar een beetje geschrokken te zijn..(ze ruimen niet eens op!) Dan kom je eraan lopen en denkt, die zijn alert maar nee ze gaan gewoon met hun rug naar je toe staan en roken een beetje. Damn wat slecht…doe mij dan maar online gamen tegen menselijke(is dat wel zo, hehe..) tegenstanders.

Dit is het dan voor vandaag, morgen meer en dan weer een Engelse update?…
Oh, ja ik ben bezig met een shout box…ik heb er wel al 1 als test maar deze moet nog omgezet worden naar java…knop staat alvast in de linker kolom waar uiteindelijk de echte shoutbox moet komen…dus leef je uit!

Over realjager

Game Blogger
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie, Mijn Historie 2005- 2006. Bookmark de permalink .

0 reacties op Beter laat dan niet..

 1. jager zegt:

  gaat nu een paar kurtjes afschieten 😉

 2. snellejelle zegt:

  hij is goed man..Hulp nodig voor die shoutbox?

 3. sneep007 zegt:

  hehe, conscript kurt, leuk man..

 4. Melya zegt:

  Precies!
  Lekker agressief door het spel rennen, daar zijn die spellen voor 😉 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s