Dia’s deel 28

Hier zullen we gaan wonen aan het inde van 1971 en krijg ik mijn eerste kamer in 1972…(klik groot)

Mijn eerste sollicitatie heb ik vandaag verzonden.
Het is nog wat vroeg want ik heb nog 4 maanden(klik) werk maar het was een leuke functie en op 5 minuten fietsen en dat is wat anders dan 3 uur reizen per dag!
Om deze dag te vieren en om verder te gaan met mijn langlopende serie dia’s van vroeger zijn we nu eindelijk aanbeland bij mijn geboorte in maart 1972…

Dit is de serie over de door mij ingescande dia’s van de eerste 10 jaren van mijn leven en van even daarvoor waarvan ik enkel een paar foto’s had en nu heel veel plaatjes met behulp van een scanner(klik voor meer info).

KLIK voor DEEL1, DEEL2, DEEL3, DEEL4, DEEL5, DEEL6, DEEL7, DEEL8, DEEL9, DEEL10, DEEL11, DEEL12, DEEL13, DEEL14, DEEL15, DEEL16, DEEL17, DEEL18, DEEL19, DEEL20, DEEL21, DEEL22, DEEL 23, DEEL24, DEEL25, DEEL26, DEEL27.

We gaan nog snel even het pikmeer op bij Grouw maar dan in de winter met een heleboel ijs en sneeuw. Ik zou daar later ook een aantal keren over de meren schaatsen maar dit was nog 3 maanden voordat ik op deze wereld zou komen.
Daarna gaan we nog snel even Sint Piter vieren in Grouw en voor mijn volgers is inmiddels bekend dat dit de broer van de sinter Klaas is die dan in februari komt omdat Grouw in december niet bereikbaar was voor de Sinterklaas. Ik ben dit jaar ook bij de Sint Piter in Grouw geweest en daarvan vindt u HIER het verslag.

Na de Sint Piter wordt het dan eindelijk maart 1972 en dan kom ik op de wereld waarin deze log dan de eerste beelden zijn die op dia zijn vastgelegd want ik heb er ook al eens een fotoboek serie over geschreven die HIER is terug te vinden.
De dia beelden spreken eigenlijk voor zich dus kijk hoe ik de wereld voor het eerst beleef en hoe ik nu na meer dan 40 jaar daarover aan het schrijven ben….
Volgende bericht zal wel weer uit de loopgraven van Battlefield 4 komen denk ik zo maar!

Op de Pier bij het Theehuis van Grouw aan het pikmeer waar in de zomer de skûtsje zeil wedstrijden beginnen…!(klik groot)

Sint Piter komt aan in Grou in februari 1972 en een maand later zal ik op deze wereld komen als het grootste cadeau voor mijn ouders…..(klik groot)

Nu is het echt aftellen, de laatste momenten in de buik van mijn moeder, toch wel confronterend!!(klik groot)

En daar is dan de nieuwe aanwinst van deze wereld op 6 maart 1972…!!(klik groot)

In het felle zonlicht lig ik in de armen van mijn moeder..(klik groot)

Mijn moeder heeft mij later ooit verteld dat ik echt een erge huilbaby was en dat blijkt wel uit deze dia. Later zou ik bijna nooit meer huilen, mijn tranen lijken op…….(klik groot)

Zo kan ik ook best stil zijn en serieus naar de camera kijken maar ik herken mezelf er nog niet echt in….(klik groot)

Kijk nu wordt het duidelijker, want hier lijk ik mijn moeder wat uit te leggen maar of dat ooit op een helpdesk zou eindigen???(klik groot)

Over realjager

Game Blogger
Dit bericht werd geplaatst in Mijn dias en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Dia’s deel 28

  1. Mooie serie is dit weer, echt genieten van die oude plaatjes met zoveel waarde.

  2. Redstar zegt:

    Grappig om te zien dat je erg herkenbaar bent gebleven. Succes met je sollicitatie! Een paar minuten fietsen is al een hele vooruitgang.

  3. Cool die oude foto’s, ben nu voldoende materiaal aan het maken voor die kleine van me 🙂 Succes met het vinden van een nieuwe job!

  4. Suskeblogt zegt:

    de sint is in die tijd niet veel veranderd in tegenstelling tot jij dus ! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s