Zomaar foto’s deel 36

Een dag gezond doen de vorige week met fruit op de werkvloer…(klik groot)

Weer even tijd voor een persoonlijke update over de laatste weken. Vooral de drukte overheerst en zeker de afgelopen week had ik veel werkzaamheden door vakantie van collega’s en maandelijkse  management en account overleggen.

Toch hebben we het weer allemaal succesvol overleefd en hebben we tussendoor ook genoeg plezier met computervrije dagen, gezondheidsdagen, presentaties en informatie sessies.
Klik voor DEEL1, DEEL2, DEEL3, DEEL4, DEEL5, DEEL6 , DEEL7, DEEL8, DEEL9, DEEL10, DEEL11, DEEL12, DEEL13, DEEL14, DEEL15, DEEL16, DEEL17, DEEL18, DEEL19 , DEEL20, DEEL21, DEEL22, DEEL23, Deel24 , DEEL25, DEEL26, Deel27, DEEL28, DEEL29, DEEL30, DEEL31, DEEL32, DEEL33, DEEL34, DEEL35 van de serie “zomaar foto’s”.

We hadden de vorige week een zogenaamd computer vrije dag en dat hield in dat we de hele dag niet achter een computer mochten zitten en dus was het tij voor het meeluisteren met de agents, coaching gesprekken, overleggen en natuurlijk veel koffie en thee uitdelen op de werkvloer. Dit alles in het kader van een nieuwe werkvisie vanuit de werkgever met de naam CS 3.0.

Dat CS 3.0 vanuit Arvato betekend meer initiatief, meer verantwoording, beter inzicht in je werkzaamheden en een ander inzicht in je manier van werken. Hiervoor hebben we maandelijkse sessies en worden er actie groepen opgezet om plannen ten uitvoer te brengen. Ik ben net wat later ingestroomd maar zit wel in een nieuwe groep volgers van deze sessies.
Volgende week weer een week hard werken maar zo gaat de tijd ook lekker snel. Wel merk ik dat ik aan het einde van de week wel erg vermoeid ben en dat was voor deze baan wel anders…!

In het kader van de computerloze dag mochten we ook de hele dag met een boa rondlopen zodat we lekker herkenbaar waren… (klik groot)

Natuurlijk was het afgelopen weekend heerlijk weer en dus gingen we barbecueën en een duik in het zwembad op de achtergrond (klik groot)

Over realjager

Game Blogger
Dit bericht werd geplaatst in Mijn persoonlijke info, Mijn werk en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Zomaar foto’s deel 36

 1. madbello zegt:

  ”zogenaamd computer vrije dag” dat is echt een marteling in de huidige tijd! 🙂

 2. logbankje zegt:

  Je hoeft je niet te vervelen, dat blijkt al de laatste weken.
  Een dag zonder pc kan een verademing zijn, je krijgt wel een vakantie gevoel met een boa om je nek.
  thuis gaat het buitenleven gewoon door. Hans

 3. Suskeblogt zegt:

  die computervrije dag mag gerust nationaal worden, ook in Belgie !
  En op het einde van de week vermoeid zijn kende ik op mijn vorig werk ook niet, nu wel:

 4. Ik begreep uit je blogs inderdaad we;l dat dit werk veel intensiever dan je oude baan is, maar volgens mij heb je er ook meer bevrediging in.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s