Vakantie Kreta 2014 deel 2

Opstaan met een lekker ochtend zonnetje op je balkon, dat is toch heerlijk genieten gelijk!…

Tijd voor een tweede deel vakantie terugblikken vandaag en we gaan naar de verjaardag van Gaby op de zaterdag met een avondje heftig stappen op “the strip”.

Onze vakantie naar Kreta was dit jaar van dinsdag 19 augustus tot en met dinsdag 2 september.
KLIK hier voor DEEL1.

Zoals de vorige 4 jaar was Gaby ook dit jaar weer tijdens de vakantie jarig. Op zaterdag 23 augustus hebben we het gevierd met een avondje lekker eten bij ons eigen appartement en daarna lekker stappen.

Eigenlijk was het feest al een avond eerder om twaalf uur ’s nachts. Ze werd toegezongen door het personeel van Club Havana en kreeg een stevige cocktail.
Het werd een dolle avond met veel drank, dansen en gelach.
Ook werd het die vrijdagnacht best laat waardoor het best wel weer moeilijk was om een beetje op tijd op te staan voor een rondje hardlopen.

De dagen op het strand waren als ieder jaar natuurlijk weer volop genieten met lange wandelingen, fietstochten over de boulevard en lekker lunchen op het terras bij de overloop(klik). Bij het schrijven van deze terugblikken krijg ik altijd gelijk weer zin om terug te gaan en morgen ochtend weer lekker naar het strand te gaan om weer genieten van die 32 graden en een heerlijk zonnetje maar helaas moeten we daar nu nog 48 weken op wachten.
Misschien dat we volgend jaar ook weer een korte vakantie gaan houden in juni naar Turkije of een ander Grieks eiland maar dat hangt nog van heel veel factoren af.

Gaby geniet ook van het uitzicht op ons balkon… (klik groot)

Deze meeuw zat iedere dag op het dak van het terras bij ons appartement en werd ook regelmatig gevoerd door de obers aldaar….. (klik groot)

Vrijdag avond eten bij onze club Alia en bij onze vaste gastheer Niko, ja het lijkt wel of ze daar allemaal hetzelfde heten. Garlic breadje, biertje ach…. (klik groot)

Naast ons appartement werden speciale 4 persoon fietsen verhuurd en die waren erg populair bij de Russen die daar blijkbaar nog nooit op hadden gereden…. (klik groot)

Na een heerlijke maaltijd en een lange wandeling eindigen we toch weer bij  Niko in de Club Havana….. (klik groot)

Haby kwam al vroeg los en om twaalf uur werd ze ook nog door iedereen toegezongen “happy birthday to you” ….. (klik groot)

Later op de avond lekker dansen met vrienden van Niko die later nog veel reacties op een aantal van deze foto’s op facebook zouden geven waar we niks van konden begrijpen……. (klik groot)

Mooie kleur effecten en een hoop plezier die avond en het werd best wel laat. Gelukkig is vakantie niet het hele jaar door want daar wordt ik echt te oud voor…….. (klik groot)

De volgende ochtend maar niet echt vroeg toch nog even het journaal kijken en een broodje eten voordat ik weer een rondje ga rennen door de oude dorpjes op de berg…… (klik groot)

Over realjager

Game Blogger
Dit bericht werd geplaatst in Mijn Kreta vakantie 2014 en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Vakantie Kreta 2014 deel 2

 1. logbankje zegt:

  Wat leuk jarig tijdens de vakantie, krijg je opeens heel ander bezoek.
  En dan misschien thuis ook nog een keertje jarig.
  Je hebt nog steeds een vakantie gevoel, uniek want bij de meeste is dat al weg bij de eerste dag thuis. Hans

 2. Suskeblogt zegt:

  verjaardag vieren in zo’n mooie omgeving is natuurlijk meegenomen.

 3. RenéSmurf zegt:

  Van harte gefeliciteerd nog he! Iedereen is tenslotte wel eens jarig, en de periode hoort er dan gewoon bij! Lekker nagenieten.

 4. Jarig zijnin je vakantie is leuk he. Ik ben ooit veertig geworden tijdens een vakantie op Samos, vergeet dat feest echt nooit meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s