Borderlands deel 2

De DvD hoes van Borderlands 2(klik groot)

Het is inmiddels alweer ruim een jaar geleden dat ik begon met een eerste verslag van mijn Borderlands 2 avonturen. Het was augustus 2013 en het bleef daar toen bij want ik ging daarna met vakantie en verder met Battlefield 4.

Klik voor Borderlands Deel 1.

Toch heb ik deze game tussendoor veel gespeeld en nog steeds ben ik er druk mee de laatste weken.
De absurde momenten, de humor, de ongelooflijke hoeveelheid wapens en de heerlijke snelle gameplay maakt voor mij deze game tot wel een toppertje.

Omdat ik Borderlands deel 1, van deze game nooit had gespeeld, heb ik deze afgelopen weekend alsnog aangeschaft. Dit eerste deel komt uit 2012 en is helemaal aan mij voorbijgegaan toen omdat ik druk was met Battlefield 3 toen.
In dit eerste Borderlands deel  wordt het verhaal van deel 2 veel duidelijker gemaakt en weet je waar alle karakters in deel 2 vandaan komen. Natuurlijk is Borderlands 2 veel gestroomlijnder en meer afgewerkt, maar het origineel is toch ook erg onderhoudend om te spelen.

Dit alles ter voorbereiding op Borderlands 3 met de naam  “the pre sequel” die op 17 oktober 2014 uit gaat komen. Die game ga ik natuurlijk ook aanschaffen en spelen en dan ken ik alvast het hele verhaal van deze game, hoewel dat verder niet echt noodzakelijk is want het is natuurlijk voornamelijk een schiet game.
Toch is het best grappig om de ontwikkeling van de verschillende karakters te volgen en je begrijpt dan nog beter de diepzinnige humor die er in de game zit.

Het is gewoon best wel even lekker om een paar weken geen Battlefield 4 te spelen maar ook daar gaan we binnenkort weer mee aan de slag want er blijkt een nieuwe herfst update aan te komen met weer nieuwe maps dus die moeten ook weer gespeeld gaan worden!…

Een screenshot uit borderlands deel 1  en grafisch zie je vrijwel geen verschil met deel 2. Het verschil zit meer in de snelheid van handelingen in de game.(klik groot)

Ik ben nog niet op de helft van Borderelands 1 maar dit is wel een karakter die er in veel vormen terug komt.(klik groot)

Een beeld uit borderlands 2 en dan merk je niet echt veel verschil in detail.(klik groot)

De aankondiging van de nieuwe Borderlands deel 3, oftewel “The Pre Sequel” die uitkomt op 17 oktober 2014! .(klik groot)

Dit bericht werd geplaatst in Mijn Game Reviews en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Borderlands deel 2

 1. En toch denk ik soms met weemoed terug aan Mario bros 1 🙂

 2. RenéSmurf zegt:

  En zo spendeer je uren in een andere wereld! En dat kan allemaal.

 3. John zegt:

  Ik heb deze game altijd links laten liggen. Vanwege de uitstraling eigenlijk. Het trekt me niet om deze aan te schaffen.

 4. Suskeblogt zegt:

  Merk ik hier invloeden van de franse striptekenaar Moebius of heeft hij er indertijd aan meegewerkt ?

 5. Linda zegt:

  Nog 5 dagen tot deel 3!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s