Far cry 4 deel 1

De cd hoes de Far cry 4 game met de boosaardige Pagan Min waartegen je moet strijden(klik voor link naar site)

Deze game kreeg ik al met de kerst maar heb er eigenlijk nog niks over geschreven en dat komt vooral omdat er veel andere onderwerpen waren en ik maar weinig blog tijd heb de laatste maanden.
Far cry 4(klik voor site) is natuurlijk een vervolg deel van de succesvolle Far cry serie en ik heb ook veel plezier gehad met deel drie waarover ik HIER een aantal keren heb geschreven.

De game is grafisch gezien echt om van te genieten. Je speelt Ajay Ghale een zoon van een ouderpaar die vroeger de leiding had over een stuk land dat nog het meeste lijkt op Nepal en het heeft de naam Kyrat.
Ze zijn uit het land vertrokken na een conflict en zijn moeder is overleden. Hij komt de as terugbrengen om uit te strooien in zijn geboorte land. Inmiddels is het land door een boosaardige baas met de naam Pagan Min overgenomen en jij sluit je aan bij een verzetsbeweging om die baas te bestrijden.
Wat volgt is een grote ontdekkingstocht door bossen, sneeuw en bergen alwaar je op jacht gaat naar tegenstanders en ook een hele boel wilde beesten.
Je krijgt allemaal opdrachten te voldoen waarvoor je geld en karma kunt verdienen. Met het geld koop je wapens en accessoires en met de karma wordt alles steeds goedkoper.

Verder moet je een aantal communicatie torens beklimmen om de zenders onklaar te maken zodat je het gebied beter op de map kunt zien en daarnaast zijn er een aantal buitenposten van de tegenstander die je moet veroveren zodat het land veiliger wordt.
Het verhaal zelf is wat minder sterk als in deel 3 maar toch best leuk om te volgen en ach je kunt ook gewoon je eigen gang gaan in de game en dat maakt het wel zo leuk.
Er zijn voldoende zij missies die ook erg leuk zijn om te spelen en je kunt er vaak nog wat extra’s mee verdienen. Je bepaald door je keuzes in de game ook enigszins hoe het verhaal verloopt en eindigt maar echt grote verschillen zijn er niet want ik heb beide verhaallijnen inmiddels uitgespeeld. De game bevat ook veel humor en verwijzingen naar andere games en films wat toch echt af en toe een grote glimlach tot gevolg had.
Al met al heb ik er al weer een heleboel speeluurtjes in zitten en ik zal deze game zeker nog wel een keer helemaal opnieuw uitspelen. Voor nu gaan we weer door met Battlefield…

Vechten tegen de strijders van Pagan min samen met jouw verzetsstrijders van het gouden pad!..(klik groot)

Het Harpoen geweer dat je als bonus wapen kunt winnen is ook erg grappig om mee te spelen!..(klik groot)

Een communicatie toren die je moet beklimmen om de zender uit te schakelen!..(klik groot)

Je kunt ook olifanten berijden en daarmee je tegenstanders uitschakelen..(klik groot)

Over realjager

Game Blogger
Dit bericht werd geplaatst in Mijn Game Reviews en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Far cry 4 deel 1

 1. logbankje zegt:

  Grafisch ziet het er wel goed uit, wel grappig dat men verwijzingen naar andere games of films in het spel aanbrengt. Hans

 2. RenéSmurf zegt:

  Ik denk, als je eenmaal speelt, dat je het dan wel leert begrijpen allemaal.
  En zo lang geleden is kerst ook nog niet.

 3. John zegt:

  Ik heb Far Cry 3 nog onbespeeld staan is er al weer een deel 4. Het gaat ook best hard allemaal.

 4. Suskeblogt zegt:

  Het ziet er mooi uit. Veel speelplezier hiermee !

 5. Blijf mij elke keer verbazen hoe levensecht die spellen zijn geworden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s